0651 2891 35

Verhuur in de gemeente Terneuzen

Home » Verhuur

Kraanverhuur

Graafmachineverhuur

Bulldozerverhuur

Machinisten & Chauffeurs

Interesse in bovenstaande producten?
Neem gerust contact op

Indien u een bedrijf zoekt dat gespecialiseerd is in kraanverhuur in de gemeente Terneuzen, moet u bij Maatschap Verhelst zijn. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan machines voor al uw loonwerkzaamheden. Of het nu om graafmachineverhuur, bulldozerverhuur of kraanverhuur gaat; bij ons in Sluiskil vindt u de voertuigen die u zoekt!

Voor kraanverhuur in de gemeente Terneuzen moet u bij ons zijn

De kraanverhuur, graafmachineverhuur of bulldozerverhuur van ons loonbedrijf in Sluiskil schakelt u in als u een loonwerkopdracht hebt in de gemeente Terneuzen. De machines zijn geschikt voor diverse vormen van landbouw- of grondwerkzaamheden. Heeft u een project waarbij u de nodige bewerkingen moet uitvoeren aan uw grond, zoals graven of aanbrengen van een grondlaag? Wij ondersteunen u met de juiste machines. Ook komt u via ons gemakkelijk aan machinisten en chauffeurs voor de door u gewenste machines. Ons personeel biedt graag een helpende hand. Zo bieden wij een totaalpakket voor de uitvoer van uw opdracht. Onze medewerkers zijn zeer deskundig en zorgen dat de klus precies zo verloopt als u voor ogen heeft.

Goedkope vleespakketten met vlees afkomstig van gezonde dieren

Naast ons kraanverhuur, bulldozerverhuur en graafmachineverhuur is het bij ons in Sluiskil, Terneuzen ook mogelijk om goedkope vleespakketten te kopen. Wij nemen de zorg van de runderen al op jonge leeftijd voor onze rekening. Hierdoor verkopen wij na een aantal jaar vleespakketten gemaakt van goed verzorgde dieren, wat de kwaliteit van het vlees ten goede komt.

Schakel ons in voor het huren van loonwerkmachines

Dankzij ruim 20 jaar ervaring als loonbedrijf weten wij precies hoe wij u kunnen helpen. Voor kraanverhuur in de omgeving van Terneuzen komt u naar ons. Ook bulldozerverhuur en graafmachineverhuur wordt vanuit ons loonbedrijf in Sluiskil geregeld. Bovendien is Maatschap Verhelst een van dé specialisten in Zeeland in de fouragehandel. Diverse vormen van veevoer zijn bij ons verkrijgbaar; van mais tot kuil en van tarwestro tot weidehooi. Bekijk ons aanbod gerust op de website. Voor verdere vragen omtrent onze werkzaamheden raden wij contact op te nemen via ons telefoonnummer 0651289135, contactformulier of e-mailadres info@maatschap-verhelst.nl.